Tervetuloa huoltobotti.fi kumppaniksi! Tässä yhteenveto palvelun käyttöönottamisen helpottamiseksi.

Perustietojen tarkistus ja palveluiden määrittely

  1. Tarkista, että yrityksesi tiedot ovat oikein ja logo asetettu (tuetut kuvamuodot jpg, png). Paina ”Tallenna”.
  2. Määrittele yrityksesi tarjoamat huolto- tai vuokrauspalvelut (Huoltopalvelut + ja Vuokrauspalvelut -painikkeiden alta) ja paina ”Tallenna”. Valituista palveluista lähetetään sähköposti ilmoitus, kun asiakas luo tarjouspyynnön jossa on tarjoamasi palvelu ja se on alle 50km sijainnistasi.

Tarjouspyyntöjen selaus ja tarjouksien lähettäminen

  1. Katso avoimet huoltopyynnöt tai vuokrauspyynnöt ja jätä tarjous sinulle sopivaan tarjouspyyntöön painamalla ”Lähetä tarjous”.
  2. Saat sähköpostilla ilmoituksen ja asiakkaan yhteystiedot kun tarjouksesi hyväksytään. Ota yhteyttä asiakkaaseen sopiaksesi huollon tai vuokrauksen jatkotoimenpiteistä. Löydät myös hyväksytyt tarjoukset alla olevien nappien takaa.
  3. Kun huolto tai vuokraus on saatu päätökseen, se tulee ilmoittaa toteutuneeksi alla olevien nappien takaa ”Ilmoita toteutuneeksi”. Merkitse vielä huollon tai vuokrauksen toteutunut loppusumma.
  4. Kasvata yrityksesi arvoa palvelussa keräämällä asiakkailta huippuarvostelut(1-5 timanttia) toteutuneista huolloista tai vuokrauksista. Saatujen arvosteluiden keskiarvo näkyy yrityksesi profiilissa, sekä lähetetyissä tarjouksissa.