Tervetuloa huoltobotti.fi kumppaniksi! Tässä yhteenveto palvelun käyttöönottamisen helpottamiseksi.

Perustietojen tarkistus ja palveluiden määrittely

  1. Tarkista, että yrityksesi tiedot ovat oikein ja logo asetettu (tuetut kuvamuodot jpg, png). Paina ”Tallenna”.
  2. Määrittele yrityksesi tarjoamat huolto- tai vuokrauspalvelut (Huoltopalvelut + ja Vuokrauspalvelut -painikkeiden alta) ja paina ”Tallenna”. Valituista palveluista lähetetään sinulle sähköposti-ilmoitus, kun kuluttaja luo tarjouspyynnön tarjoamillasi palveluilla 30km etäisyydellä sijainnistasi.

Tarjouspyyntöjen selaus ja tarjouksien lähettäminen

  1. Katso avoimet huoltopyynnöt tai vuokrauspyynnöt ja jätä tarjous sinulle sopivaan tarjouspyyntöön painamalla ”Lähetä tarjous”. Ajoneuvon rekisteritiedot näet ”Lähetä tarjous” painikkeen jälkeen avautuvassa näkymässä ikkunasta ”Ajoneuvon tiedot” mikäli se on ilmoitettu. (Autoihin liittyvissä tarjouspyynnöissä rekisteritietojen ilmoittaminen on pakollista)
  2. Saat sähköpostilla ilmoituksen ja asiakkaan yhteystiedot kun tarjouksesi hyväksytään. Ota yhteyttä asiakkaaseen sopiaksesi huollon tai vuokrauksen jatkotoimenpiteistä. Löydät myös hyväksytyt tarjoukset ”Huollot” ”Hyväksytyt” tai ”Vuokraus” ”Hyväksytyt” painikkeiden kautta.
  3. Kun huolto tai vuokraus on saatu päätökseen, se tulee ilmoittaa toteutuneeksi yllä mainittujen ”Hyväksytyt” painikkeiden kautta. Merkitse vielä huollon tai vuokrauksen toteutunut loppusumma, sisältäen mahdolliset lisätyöt (alv 0%).
  4. Kasvata yrityksesi arvoa palvelussa keräämällä asiakkailta huippuarvostelut(1-5 timanttia) toteutuneista huolloista tai vuokrauksista. Saatujen arvosteluiden keskiarvo näkyy yrityksesi profiilissa, sekä lähetetyissä tarjouksissa.