Ajoneuvokeskitys Oy on vuonna 2020 perustettu suomalainen yritys, jonka kotipaikka on Tampere. Yrityksen perustajilla on laaja kokemus monimutkaisten verkkopalvelualustojen suunnittelusta ja rakentamisesta.

Yrityksen tavoitteena on tehdä asiakkailleen ajoneuvojen huoltojen tai korjausten vertailusta mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Huoltobotti-verkkopalvelu on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisen kuluttajan tarpeisiin ajoneuvojen huolto- ja korjaustoimenpiteissä. Ammattitaitoisille korjaamoalan yrityksille Huoltobotti tarjoaa saumattoman ja tehokkaan alustan hankkia uusia asiakkaita.

Huoltobotin maskotti
Jakohihna
Autokorjaamon henkilökunta ojentaa asiakkaalle korjatun auton avaimet
Moottoripyörän huoltoa

Missiomme

Missiomme on tehdä ajoneuvojen huollosta ja korjauksesta mahdollisimman helppoa ja stressitöntä. Ymmärrämme, kuinka tärkeää on löytää luotettava korjaamo, joka tarjoaa laadukasta palvelua kohtuulliseen hintaan.

Huoltobotti on luotu kohtaamispaikaksi Suomalaisille yrityksille ja ihmisille. Haluamme vaikuttaa Suomen ajoneuvokannan pitkäikäisyyteen ja kestävään kehitykseen. Tarkoituksenamme on tuottaa palvelua jossa osapuolten välinen kanssakäyminen on helppoa ja miellyttävää. Kattavasta valikoimasta niin ajoneuvoihin, koneisiin, tai muihin laitteisiin löytyy jokaiselle jotakin.

Huoltotarjousten kilpailuttaminen on fiksu tapa säästää rahaa ja varmistaa auton sekä muiden ajoneuvojen turvallisuus ja toimivuus. Tutustu palveluumme ja aloita huollon kilpailutus jo tänään!

Palvelumme

Sinulle sopivin korjaamo

Löydä paikalliset korjaamot, jotka tarjoavat tarvitsemasi palvelut eri ajoneuvoille

Hintojen ja palveluiden vertailu

Tarkastele eri korjaamoiden tarjouksia ja valitse sinulle sopivin vaihtoehto

Arvostelut ja suositukset

Lue muiden asiakkaiden arvosteluja ja suosituksia korjaamoista, jotta voit tehdä perustellun valinnan.

Miksi käyttää Huoltobottia?

Teemme yhteistyötä ainoastaan luotettavien Y-tunnuksella toimivien korjaamoiden kanssa.

Huoltobotti on helppokäyttöinen palvelu, jonka avulla säästät aikaa, rahaa sekä vaivaa. Palvelumme yhdistää ajoneuvojen huoltoja tai korjauksia tarvitsevat ihmiset, sekä näitä palveluita tarjoavat yritykset.

Tarjouspyynnön jättäminen Huoltobottiin on maksutonta, eikä sido sinua mihinkään. Vastaanota lähialueesi korjaamoiden tarjoukset ja valitse sopivin tarjous.

Ota yhteyttä meihin

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä: